ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

 Σύνδεσμοι (links) προς υπηρεσίες, εταιρίες και ιστότοπους που έχουν σχέση με την εθελοντική συμμετοχή σε οικολογικές και άλλες κοινωφελείς δραστηριότητες.


Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους

Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Εθνικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών.

Με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού, το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, υλοποιεί το Εθνικό Πρόγραμμα Διαχείρισης Κινδύνων και Κρίσεων Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους».
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης τα Υπουργεία: Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη - Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Πυροσβεστικό Σώμα - Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου - Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας/ΓΕΑ – Κινητή Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών, Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων - Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, καθώς και οι Μ.Κ.Ο. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός και PRAKSIS.
Η Εταιρεία Ασφαλιστικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών ΑΑΕ ΟΤΑ (Δήμος Αθηναίων-Κ.Ε.Δ.Ε.) και η Εθελοντική Οργάνωση των Αποφοίτων του Εθνικού Προγράμματος «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους Άλλους» στο πλαίσιο προώθησης του πνεύματος του Εθελοντισμού πρόκειται να υλοποιήσει το Πρόγραμμα «Προστατεύω τον Εαυτό μου και τους άλλους».Εθελοντισμός

ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ - Εθελοντισμός
Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας - Εθελοντισμός
Δήμος Αθηναίων - Εθελοντισμός
ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - workcamp
Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία ΚΕΕΛΠΝΟ - Γραφείο Εθελοντισμού
ΣΚΑΪ - Εθελοντισμός
WWF - Εθελοντισμός

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ:

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ


ΔΩΡΕΑΝ ή ΦΘΗΝΑ


ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ